vrijdag 21 november 2014

Bijbels decopatchEen tijdje geleden was ik bij een boekpresentatie van Het Decemberdagboek van Corien Oranje en Mariska Vos. Een heel gezellige en inspirerende avond.
We kregen een goodiebag mee, met daarin bladzijden uit een bijbel. Natuurlijk mochten we die bladzijden lezen, maar ze waren vooral bedoeld om mee te knutselen. De dunne velletjes zijn heel geschikt voor Décopatch!Ik kocht glazen bij een kringloopwinkel en die heb ik beplakt met het bijbel papier en met décopatch papier van de Action. Ik gebruikte behangplaksel, wat prima gaat op het glas, maar het heeft helaas niet zo'n mooie glans als de Décopatch lijm.Twee glaasjes waren een kadootje voor een vriendin, de andere twee staan bij onszelf thuis. Ik heb een kleedje gehaakt om ze op te zetten. het patroon van het kleedje staat in de Simply Crochet, nr 18.www.facebook.com/weblogJolanda

7 opmerkingen:

 1. Zijn het echt velletjes uit een bijbel? Mooi effect, ik krijg gelijk de neiging om te lezen wat voor verhaal je hebt gebruikt. Groetjes Mariëtte

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk gedaan, en inderdaad, ik was ook al benieuwd naar het Bijbelverhaal. als ik het goed gelezen heb, gaat het over Jona ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is een leuk idee! Echte sfeer op tafel. Ik wil al jaren een Adventskrans maken, maar telkens komt het er niet van. Dit jaar moet het lukken... Zo een beplakt glas is ook een leuk idee. Voor elke Adventszondag één. Wordt vervolgd.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoe plak je de knopen erop? Ook met decopatchlijm?

  BeantwoordenVerwijderen