zondag 18 augustus 2013

Weer naar school

Hier in de regio beginnen morgen de scholen weer. Dat betekent dat ik zelf ook weer aan de slag mag, einde vakantie helaas....

Voor mijn schoolagenda maakte ik een stoffen kaft. Verschillende lapjes aan elkaar, met sierstiksels versierd. De agenda en de stofjes heb ik bij Action gekocht.
De gehaakte bloem komt van de weblog van Ellebel.

Bij Repeat Crafter Me zag ik een ontzettend leuk idee om op je bureau te zetten: een bosje bloemen, die in werkelijkheid balpennen zijn. Je haalt het dopje van de pen en plakt er een kunstbloem op. De pen zelf beplak je met tape. En klaar! Zo eenvoudig, maar zo'n leuk effect. En het mooie: je weet precies welke pennen van jou zijn.
De kunstbloemen en de tape heb ik bij Xenos gekocht.
Het pennenblik heb ik gemaakt van een conservenblik, omhaakt met granny squares, het patroon van de vierkantjes vind je bij Yarning.


3 opmerkingen:

 1. Helaas hier ook de vakantie ten einde. Je hebt je agenda leuk opgepimpt.
  Die bloempennen zijn super zeg en in zo'n blikje heb je een leuk pennenbakje op je bureau staan.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, hier ook morgen weer de 1e schooldag, althans voor onze jongste. De oudste twee morgen nog van een weekje vakantie genieten.
  Veel succes weer. Zal wel lukken met de mooi gepimpte spulletjes die je weer zo vrolijk hebt gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Jolanda, leuke dingen heb je weer gemaakt. Vind die pennen met bloemen ook erg gezellig, altijd een bosje bloemen op je werktafel!

  BeantwoordenVerwijderen